Modele noi de case

Grazie a NoiCase ho trovato la Casa dei MIEI Sogni. Competenza e grande affidabilità. Poţi Activa alerta de anunţuri Noi PE căutarea ta doar Dacă confirmi emailul pe care a fost creat contul. Completează formularul de mai jos şi te vom contacta în cel mai scurt timp mai trebuie doar să confirmi DIN email că ça de ACORD să primeşti alerte PE această căutare şi Gata… VEI afla primul Când Apar anunţuri Noi. NOTĂ: Notiţele adăugate PE anunţ sunt Private. Un anunţ cu notiţe este automat Salvat şi la favorite şi îl VEI regăsi şi în secţiue cu anunţuri salvate din contul tău. . Fiecare casă DIN Colecția noastră e concepută pentru un stil de viață zo și împlinit. Alege modalitatea de plată preferată-Credit (Prima casă, ipotecar) sau plată Cash. Pentru Plata CASH, économisești DIN valoarea casei! Alege motivul pentru care doreşti ca acest anunţ să nu mai fie afişat. Dacă te răzgândeşti poţi găsi acest anunţ în contul tău/Anunţuri salvate/Anunţuri ascunse. Alte spatii utile: spatiu depozitare, dressing, WC serviciu Contorizare: Apometre, Contor gaz diverse: Senzor de FUM dotari imobil: acoperis, curte Nemobilat envoyer l`article à la Federal Reserve Bank d`Atlanta (traitement) à l`aide d`une lettre d`argent/retour NOI.

Les renseignements sur la source indiquant où l`article a été reçu (facturé par la Banque fédérale de réserve (FRB)), y compris le Bureau de la FRB, la date de la lettre de trésorerie et le numéro de séquence FRB sont exigés. În cel mai scurt timp cu putinţă vom reveni cu detaliispecifice corespunzătoare nevoilor Tale. TI servir una Visura? Un Atto NOTARILE? La consulenza di un architetto? Ci pensa il nostro équipe, abbiamo un professionista per ogni esigenza. Sollicitarea ta de informaţii un fost trimisă cu succes! Vuoi vendere? Vuoi farti un`idea precisa di quanto Vale o di quanto potrebbe valere il tuo immobile? Compila il forme, riceverai immediatamente una Stima. Completeaza datele de mai jos daca esti interesat de aceasta proprietate. Casa modèle Felicia, pret Casa la cheie 104,194 Euro + TVA, Parcela 612 MP Zona 30 euro/MP inclusa in pret. pretul parcelei de Teren, Care variaza in functie de:-suprafata parcelei-Zona in care este situata Parcela (A, B, C) A-39 euro + TVA B-35 Euro + TVA C-30 euro + TVA- finisajele interioare la alegere: podea laminata, gresie, faianata, obiecte sanitare, USI interioara Porta Doors, menuiserie PVC Alba. -finisaje exterioare: izolatie exterioara, colorata décoratif la alegere, gard de contur si porti.

-Centrala TERMICA proprie, radiatoare; Parte din costul utilitatilor nu este inclus in pret. pentru mai multe detalii si vizionari persoana de contact Sturza Marius, Telefon: 0722… Vezi tot numărul0722 201 151, e-mail: trimite email Poţi Primi PE email proprietăţi asemănătoare cu CEA vizionată în căutarea: AM proiectat pentru tine o colecție de case noi cu o Arhitectură excepțională, inspirată de stilul Nordic, și cu interioare spațioase și luminoase — pentru confortul și încântarea întregii familii.

This entry was posted in Senza categoria. Bookmark the permalink.

Comments are disabled