Modele de sterilet

Stériet hormonal – actiue dureaza 5 Ani – Contraceptia e Activa dupa 7 zile – aceste efecte sunt mai mici in comparatie cu anticonceptionalele orale – SCADE intensitatea durerii menstruale – SCADE durata si cantitatea menstruatiei ca dimensiuni variaza Poutine, Cu o medie de 3,2 cm PE 3,6 cm pentru wvncc in T. steriletele sub forma de T sunt cele mai folosite insa exista si stérilisete cu bratele indoite spre capatul terminal in forma de U sau cu lipsa cadrului, fiind compuse doar dintr-un FIR de plastique de care sunt prinsi MICI cilin DRII de cupru, acest dispozitiv fiind fixat chirurgical prin Fire de fundul uterului. Stérietul hormonal (de tipul Mirena) alibereaza hormoni Care actioneaza local, nu ajung in cantitate semnificativa in Organization, deci luarea in greutate nu este un efect advers. Stérilisetul l-am scos Luna trecut? PE Data de 10 si menstruatia trebuia sa ími Vina PE Data de 29 si nu mi-a venit nici in ziua de azi. este normal sa ími întârzie din cauza asta? Riscurile si complicatiile montarii unui stériliset Complicatia imediata este perforatia uterina. Acest lucru e observat ecografic. Stérilisetul se va Extrage, pacienta va incepe un déjeuné cu antibiotice pentru a scadea riscul unei infectii pelvine si va fi trimisa acasa, Rana vidécandu-se de la sine. Dans putine cazuri trebuie intervenit chirurgical. Steriletele au un cadru DIN Plastic de Care se prind inelele de cupru sau bandeletele hormonale, scopul cadrului fiind de a asigura fixarea elementelor active in contraceptie in uter. Legate de capatul stérilisetului sunt 2 Fire Ghid ce ajung in vagin, Care prin verificare Lor periodica femeia ISI poate da seama singura daca dispozitivul este la locul sau. Bun? ziua! Mi am pus stériet de 1 an? i 6 Luni? i de 9 Luni de zile nu mi a venit. AM Fist la medicul Care mi la Montat, Dar a spus ca este în regula. Stérietul se nume? te donasert.

Am? i tiroida, o FII de la tiroida? Mul? umesc mult? i a? tept un r? spuns avantajele si dezavantajele stérilisetului Stérietul este Comod DIN multe puncte de l`INSA cum am mentionat mai sus, nu este pentru toata lumea, iar cele doua tipuri production manifestari diferite. Buna! Luni, 17 aprilie medicul mi-a pus un stériet Mirena. De cum mi l-a pus am simtit o durere in partea dreapta si ma doare toata burta. e o durere suportabila. De vreo 2 zile mi-e Greata dupa ce mananc. E normal? Stérietul e pus in Germania si mi-a facut ecocrafie dupa introducere si a zis ca e totul OK. Urmatoarea ecografie e la o luna. E normale sa ma simt ASA? sau nu mi se potriveste? Mentionez ca inca nu am 08:00 contact sexuel. Buna. Am si eu o intrebare. AM stériet cu AG de aproape 3 Ani.

Acum de 2 zile am inceput sa UAI pastile contraceptif lindinet 20 pentru a-mi amina ciclul suivante cu citeva zile. Vreau sa stiu daca patesc ceva. Stérietul nu va fi afectat. Si inca o intrebare. Sunt pentru prima oara CIND UAI pastile. Am luat DIN prima ZI un ciclului. Dar AM, doar Careva eliminari maronii si a doua Zi s-a oprit définitiv. Acum ma intreb daca urmatorul ciclu il amin cu vreo 5 zile, cum va fi CIND IMI Revine. Sper ca nu o sa fie abundent si dureros. Astept raspun.

Cine a mai pratique à ASA nebuneala? Stériet DIN cupru – actianon nu interféreaza cu medicatia – Actianon dureaza pana la 12 Ani – poate fi folosit si in perioada alaptarii – Contraceptia e Activa imediat – nu cauzeaza efecte hormonale ca schimbari de dispozitie si scaderea libidoului Stérietul cupru asociaza sufoce neregulate mai des decat cel hormonal, iar asta e un motiv pentru care mai multe FEMEI renunta la cele DIN cupru decat la cele hormonale.

This entry was posted in Senza categoria. Bookmark the permalink.

Comments are disabled