Modele de haine de blana naturala

Recomandam asortarea acestui modèle cu GECI de piele/Stofa/FAS sau pulovere groase pentru sezonul extrem de rece. Lungimea acestui Model se aseaza bine pe toate staturile de la 1,50 la 1,80. Marimile disponibile sunt S, M, L. Vesta DIN blana naturala de Vulpe Polara Alba este must-have-UL acestui an. este o PIESA vestimentara care este extrem de Fresh si in tendinte si in acelasi timp este un modèle nemuritor. Blana Alba extrem de FINA este spécifications inconnus de Vulpe Polara si nu se poate copia PE Alte tipuri de blana mai ieftina. Părul koalei e mai gros și mai lung PE Spate, și mai scurt PE burtă. Urechile au blană groasă PE ambele părți; intérieur și extérieur. [30] blana Neagră variază de la GRI deschis la Maro ciocolatiu. [28] blana de PE burtă e albicioasă; PE crupă e Albă cu picățele, și mai Neagră PE Spate. [29] Koala are cea mai Bună blană izolatoare PE série al oricărui marsupial și e foarte eficientă împotriva Vântului și ploii, PE Când blana de PE burtă poate Reflecta radiațiile Solare.

[34] ghearele curbate și ascuțite ALE koalei sunt bine adaptate pentru cățăratul în copaci. Lăbuțele membrelor anterioare au Două degete opozabile (primul și al doilea, care sunt opozabile celorlalte TREI) care le permis să se prindă de ramurile MICI. PE lăbuțele membrelor postoare, Al doilea și al treilea deget sunt UNITE, o condiție tipică pentru membrii Diprotodontia, iar ghearele atașate (care sunt încă distinct) sunt folosite pentru îngrijire. [35] ca și la oameni și Alte primate, Koala au Papile dermice PE lăbuțe. [36] animalul are un schelet robuste și un trunchi scurt și muscle cu membre superioare Lungi, proporționate Care ajută la cățărare și prinderea de ramuri. Alt lucru Care ajută Koala la cățărare sunt mușchii coapsei Care se prind de Tibie mai jos decat la Alte animale. [37] Koala are o perniță cartilaginoasă la sfârșitul coloanei vertéale Care îl poate face să se simtă mai confortabil Când se așează în bifurcația ramurilor unui COPAC. [33] acest Model poate fi purtat peste Absolut orice tinuta de la sport-décontracté pana la Seara-elegant.

Captuseala este DIN satin iar finisajele sunt DIN piele intoarsa Alba. Modalitatea de inchidere este prin Elemente MOS si Baba invizibile si Desi pare voluminoasa este foarte usoara. [Tippy img = “https://www.totb.ro/wp-content/uploads/2015/01/ou.jpg” height = “350” largeur = “500”] “o Campanie pe care am susținut-o multi Ani a fost despre ouă.

This entry was posted in Senza categoria. Bookmark the permalink.

Comments are disabled